Hari Pekerja...

sedang meng'enjoy'kan diri bermandi-mandian di kolam :)

Salam..
Ya, hari ini cuti.. cuti hari pekerja.. anda semua cuti ke? mungkin yg dapat cuti, bercutilah dia.. yang tak dapat cuti? macam en suami.. kenalah bekerja..
auni sgt la bersemangat bila ajak mandi kolam.. alahai anak
Tapi alhamdulillah.. walaupon en suami saya bekerja pada hari pekerja, dia dapat shift malam hari ini.. makanya hari ini seperti hari cuti juga untuk kami.. hehe.. kenapa saya kata gitu eh?

adakah Auni cuba untuk berenang?
Alhamdulillah sebab suami mampu bawa kami pergi mandi manda di taman belia, Penang.. kenapa kami menuju ke sana? ya banyak sebab di situ.. antaranya, parking free, entrance free, dan pasti suasana yg selamat untuk ibu bapa mengawasi anak2 sebab kolam yg cetek dan mesra pengguna :)
x lupa juga main 'wow' katanya

dan selepas balik kami singgah di TESCO seberang jaya untuk beli brg skit.. ayam murah la sekilo dlm rm5.60 tadi.. so ayam yg kami beli dlm 1.8kg baru rm10.18 :) kalah harga pasar mlm mcm nie.. tapi yg peliknya.. apa yg mahal? harga beg plastik hitam small size (30pcs).. brapa harga? rm13.90.. pergh.. nasib bek tak beli brg banyak. so mata aku nih belum rabun nak teliti harga yg di'scan' si cashier TESCO nih.. apa lagi, terus la cakap cancel ye adik.. mula2 cik abg kata, xpe tapi bila bgtau harga rm13.90, terus cancel.. boleh beli 3-4 paket kot beg palstik biasa.. x caya eh? nengok nih bukti dia..

rbt boi - mungkin sebab jenama atau bak kata cashier tadi yg murah dah abis kak-huh





2 comments :

  1. Amboi...sutera ke apa tu? Mahal benau...

    tp ayam tu mmg MURAH...!! ;)

    ReplyDelete

Sponsered

kunjungi kami di laman facebook!

Reply via FB

Author

My photo

Seorang isteri kepada Fazlie Ab Aziz. Ibu kepada tiga orang puteri. Bekerja makan gaji untuk membantu suami meningkatkan ekonomi keluarga. Mengalu-alukan pengedar baru. mengajak semua umat manusia mengamalkan sunnah. Jom jadikan sunnah satu amalan. Di dalam Sunnah ada kejayaan.