Restu orang tersayang

Alhamdulillah pagi lagi dah ada sharing yang memukau. Terima kasih Leader Ja yang meluangkan masa pagi ni.

Buat apa je kat dunia ni, restu suami dan keluarga la yang tersangat amat paling terpenting sekali.

Dah salam pasangan hampa mintak didoakan ? Kami memang hari hari salam sebelum pergi kerja tapi ya la sebelum salam tu, pastikan buang ego campak jauh jauh. Bersihkan hati, betulkan niat ☺

Dah call orang tua mintak segala dihalalkan ? Di sini kita perasan kalau kita buat pagi pagi setiap hari kita tak akan rasa lain maciam kalau tak buat sekali.

Restu ni bukan sekali laluuu je. Emosi manusia sentiasa ada tarikh luputnya. 

Macam lesen, kena renew sentiasa 💓

Kita doakan rakan fb kita sentiasa dalam rahmat Allah sentiasa. Eratkan silaturrahim. Maafkan antara satu sama lain.

#ElseeRoyale 

Http://t.me/iLmuAsasBisNess


No comments :

Post a Comment

Sponsered

kunjungi kami di laman facebook!

Reply via FB

Author

My photo

Seorang isteri kepada Fazlie Ab Aziz. Ibu kepada tiga orang puteri. Bekerja makan gaji untuk membantu suami meningkatkan ekonomi keluarga. Mengalu-alukan pengedar baru. mengajak semua umat manusia mengamalkan sunnah. Jom jadikan sunnah satu amalan. Di dalam Sunnah ada kejayaan.