Apa Yang Akan Dapat Bersama Elsee

11 SEBAB KENAPA PERLU JOIN KAMI
—---------------------------------------------------

1.   Produk yang EVERGREEN. Sepanjang tahun ada aje yang pregnant dan bersalin. So, ini peluang yang besar nak jual produk ibu hamil dan berpantang. Lepas ni, syarikat akan keluarkan juga produk untuk baby dan beauty. So, banyak lah range produk yang boleh dijual.

2.   Produk yang BERKUALITI yang dikilangkan bertaraf GMP. So, tiada isu produk tak boleh jual. Syarikat banyak terima feedback yang positif selepas menggunakan produk. Lagipun, ini kan produk untuk ibu hamil, jadi pembuatan nya perlu lebih berhati-hati kerana ia melibatkan baby in tummy.

3.   Produk yang kurang persaingan. Boleh dikira dengan jari produk seumpamanya dijual. Bukan tiada langsung tapi kurang sangat. Tak macam orang jual tudung atau mekap.

4.   Niche yang lebih fokus. Jadi, mudah nak buat marketing dan fokus hanya kepada target market.

5.   Keuntungan yang sangat berbaloi. Ehemmm, yang ni, nanti akak tunjuk kan kira-kira nya yer. Cuma nak habaq awai, untung 1 unit = 25 hengget ! 

6.   Sistem sokongan terus dari HQ dan sesama tim (konsep berjemaah). Nak meniaga sendiri ni, bukan tak baguih, tapi bila time datang DOWN, lemau, longlai… haaa, tak dak sape datang tolong hulur tangan, pinjam bahu.

7.   Sistem REWARD yang BEST. Banyak buat sales, makin banyak reward boleh create. Nak apa, cakap aje, janji lepas KPI dan TARGET. 

8.   Dibawah jenama dan syarikat yang kukuh. Syarikat pun berstatus SDN BHD. Takkan nak main-main lagi kot. Syarikat dah ada plan 10 tahun ke depan dah. 

9.   Pihak HQ dan founder membuat marketing tanpa henti. Dah stalk ke FB Founder tu… ekekek. Kenal ke orang nya? Hahahaha…

10. Bahan marketing dan alat bantuan jualan disediakan oleh HQ. Terover banyak syarikat sediakan. 

11. Mendapat TRAINING dan Ilmu MAHAL yang bernilai puluhan ribu ringgit.

Jika dah habis baca, komen “yezzaaaa” —- ehhh lupa plak awak tak boleh komen kat sini. Hahaha... 😂

Dan semua ini adalah channel yang disediakan oleh Elsee untuk bantu team nya.

Anda boleh juga lihat INFO PRODUK di link ini:

1)  Info Produk > https://telegram.me/Info_Produk

2) Grafik > https://telegram.me/ElseeTC

3) Testimoni Postnatal > https://telegram.me/Testi_Postnatal

4) Testimoni Prenatal > https://telegram.me/Testi_Prenatal

5) Testimoni SL > https://telegram.me/Testi_Lotion

6) Testimoni CL > https://telegram.me/CareLotion

7) Testimoni LEO > https://telegram.me/LaBabyEO

No comments :

Post a Comment

Sponsered

kunjungi kami di laman facebook!

Reply via FB

Author

My photo

Seorang isteri kepada Fazlie Ab Aziz. Ibu kepada tiga orang puteri. Bekerja makan gaji untuk membantu suami meningkatkan ekonomi keluarga. Mengalu-alukan pengedar baru. mengajak semua umat manusia mengamalkan sunnah. Jom jadikan sunnah satu amalan. Di dalam Sunnah ada kejayaan.