Kelebihan susu Kambing I-Sunnah Kualiti Premium


Assalamualaikum...

Sedikit perkongsian daripada saya yang baru berubah...

Sekarang saya dah makin faham.. Kenapa susu i-sunnah sangatlah istimewa.. Sangatlah hebat.. Hanya yg dah rasa dan cuba akan alaminya..

Sedikit pencerahan utk kawan2 yg kata susu ini "Mahal"

Saya tak nampak ianya MAHAL kerana ada ja produk susu formula diluar sana yg lebih MAHAL bahkan ianya hanya susu "lembu" susu soya juga dijual lebih "mahal" hanya kerana ianya SOYA.

Try 1 botol dulu dan bagi anak minum, tengok tanda pertama dia terus minum atau bertambah suka, dan kalau dia terus GRAB, biarkan dia minum, dan perhatikan masa dia buang air besar, bertambah senang atau cantik air besarnya….. Susu i~Sunnah™ ni in sya Allah apply pada semua usia….


Susu Perisa Asli dan Kurma



Susu kambing i~Sunnah™ ASLI…

Dan Susu kambing i~Sunnah™ KURMA…

Kedua-duanya pulak warnanya PUTIH. Tak percaya, ambik kertas A4, tuangkan 2 gelas berbeza jenama: I~Sunnah™ dan jenama yang (diam2 campur dengan susu lembu), atau jenama 100% susu lembu di luar sana, tuhan akan paparkan kebenaran LIVE depan mata kita.Best part ialah…. Perut kalau selalu sakit atau istilah lain (gastrik), JANGAN MINUM SUSU LEMBU, sebab susu lembu ni ASID dan perut kita pun tengah melepaskan ASID jugak, so tuhan dah berikan ubatnya melalui Minuman Sunnah, dan jawapannya Susu Kambing, sebab…? Susu kambing ni sifat azali dia sudah Allah DESIGN bersifat ALKALI, bila kita minum jer, masuk jer dalam perut, perut kita terus AMAN. Lagi2 kalau kita dapatkan dan amalkan minuman Susu Kambing i~Sunnah™.


Saya mencadangkan agar u all dapatkan jugak produk susu kambing di luar sana yang sesuai dengan duit poket masing2, ASALKAN produk susu mereka 100% tidak bercampur dengan SUSU LEMBU

www.i-sunnah.com/rohayah
Rohayah - Georgetown (+60162784272)
Fazlie - Bukit Mertajam (+60162784274)
Boleh sms & call kami nak jumpa kat mane, terus dapat dah susu ni hari ini jugak. mudah jer. Pahala dapat, rezeki pon dapat, kehidupan sunnah pon dapat. Jadikan Sunnah 1 Amalan.

Harganya sangat murah jika nak dibandingkan dengan kebaikan yang anda dapat.. jom order :)
Nak harga lebih murah? Promosi menarik.. jom wassup sekarang.. sementara stok masih ada :)

No comments :

Post a Comment

Sponsered

kunjungi kami di laman facebook!

Reply via FB

Author

My photo

Seorang isteri kepada Fazlie Ab Aziz. Ibu kepada tiga orang puteri. Bekerja makan gaji untuk membantu suami meningkatkan ekonomi keluarga. Mengalu-alukan pengedar baru. mengajak semua umat manusia mengamalkan sunnah. Jom jadikan sunnah satu amalan. Di dalam Sunnah ada kejayaan.