Kelebihan Mineral Coffee berbanding kopi segera yang lain...

MINERAL COFFEE

Adakah anda penggemar kopi tetapi risau akan tabiat minum kopi yang mungkin boleh mendatangkan penyakit kencing manis dan menambah berat badan?

Jom dengar cerita tentang mineral coffee pula ya!.Apa beza mineral coffee ini dengan kopi yang lain?

Mineral Coffee menggunakan biji kopi jenis Robusta yang berkualiti tinggi diimport dari Vietnam. Vietnam adalah pengeluar terbesar dunia kopi Robusta dan kedua terbesar selepas Brazil pengeluar kopi dunia. Kopi Robusta adalah diantara beberapa jenis kopi terkenal seperti kopi Arabica dan Liberica. Kopi Robusta lebih diminati kerana aromanya yang lebih harum dan rasanya yang lebih pekat. Rasa kaw-kaw gitu!

Selain itu, kopi Robusta mengandungi sejenis protein dipanggil 'chlorogenic acid' yang bersifat anti-obesiti dan dapat mengurangkan penyerapan gula dalam darah. Kopi Robusta juga mengandungi kandungan kafein yang lebih tinggi berbanding kopi jenis lain, dan sudah pastinya ia akan memberi tenaga dan kecergasan mental yang maksimum untuk memulakan hari anda. Selalunya Mineral coffee ini sangat laris ketika bulan puasa sejak bertahun-tahun sudah.Ramuan istimewa seterusnya adalah Garam Buluh. Garam Buluh Hai-O yang diimport oleh Syarikat KAEAM Trading dari Korea Selatan sangat popular dengan keaslian dan kandungan khasiat yang tinggi. Garam Buluh ini sebenarnya sudah lama dimakan oleh masyarakat Korea sejak 1300 tahun dahulu sebagai ramuan dalam perubatan purba.

Cara pembuatan Garam Buluh adalah 100% organik dan bebas daripada sebarang bahan kimia dan logam berbahaya.

Garam Buluh menggunakan garam dijemur di bawah matahari yang berorganik dan 100% semulajadi sebagai ramuan utamanya. Garam ini diperolehi daripada air laut yang kaya dengan tenaga bijih-bijih bawah tanah Pulau Xiongjin dan Pulau Yanping yang terletak di Pantai Barat Korea.

Mineral Coffee ini dianggap minuman yang mewah dan sehat! Ibu- ibu menyusu jugak mengamalkan mineral coffee kerana ia kaya dengan magnesium!susu pun bertambah!Cubalah


Untuk tempahan, bolehlah hubungi saya :

Harga member : RM26  Harga biasa : RM30
Emel : sitirohayah11@gmail.com
wassup : 016-2784272
FB : RoEYa
page : Online business

No comments :

Post a comment

Sponsered

kunjungi kami di laman facebook!

Reply via FB