Selamat UlangTahun ke-3 Auni :)

Assalamualaikum.. :)
Sejak dah berumur 3 tahun nih.. nih baru pertama kali mama dan abah bawak Auni celebrate besday kat luar? eh? rasanya masa ulangtahun pertama kita celebrate kat luar gak tp xda kek la.. mama ngan abah ja  makan nasi kat restauran ayam mas kalau tak silap.. 

Tahun lepas Auni sambut ulangtahun dengan mama ja kat Tanjung Malim :)

Alkisahnya, kami hanya sambut dengan wan dan tok sahaja sebabnya kekangan waktu.. 
Mamanya ini bukan seorang yang pandai mengatur majlis.. mungkin suatu hari nanti?
Sambut pon pada 19.9 (hari lahir) petang mama balik sekolah.. kebetulan abah keja mlm kelmarin.. sembatlah abah rest sekejap kat rumah.. hihi..


Kek pon beli yang ada kak kedai aje.. hihi buat syarat.. nampak sedap (butter kek) tapi yang tahan dia punya colouring.. mmg spoil terus rasa kek tuh.. jadi kami mkn sorang se[otong kecik aje.. sebab memang x tahan rasa cream yang pinky tuh..

Pertama kali Auni tiup lilin? tak lah.. tahun lepas dah tiup lilin dah masa mama sambut ngan Auni.. masa tuh mama beli 2 slice je kek secret recipes.. hihi sebab Auni 2 tahun kan.. patutnya tahun nih kena beli 3 slices la.. tapi sebab auni nak sangat kek angry bird.. layankan aje..

muka sgt x sabar nak makan kek.. haha.. sambut kat KFC bandar perda ja.. jadilah ya Auni, nih ja yang mama dan abah mampu setakat hari ini.. syukur Alhamdulillah..

mama doakan.. Auni menjadi anak solehah dan taat perintah Allah bila dah besar nanti.. Aminn..

No comments :

Post a Comment

Sponsered

kunjungi kami di laman facebook!

Reply via FB

Author

My photo

Seorang isteri kepada Fazlie Ab Aziz. Ibu kepada tiga orang puteri. Bekerja makan gaji untuk membantu suami meningkatkan ekonomi keluarga. Mengalu-alukan pengedar baru. mengajak semua umat manusia mengamalkan sunnah. Jom jadikan sunnah satu amalan. Di dalam Sunnah ada kejayaan.