Mandi mandi di Kolam Air Panas Ulu Legong, Baling, Kedah :)

Salam..

Setelah cuti berlalu selama seminggu..
Kebetulan abahnya cuti weekend ini.. maka abahnya ajak kami mandi air panas.. 
Ya, sememangnya menjadi impian kakak Auni..

Asyik bertanya : Mama, jom mandi kolam? Mama, bila nak mandi kolam?
Budak sorang nih memang la bersemangat waja kalau jumpa kolam..
Akhirnya, setelah hampir setahun ka,i tidak ke sana..
Sampai juga.. 

Kalau tahun lepas hanya ada Auni dan mama bwk adik dlm perut 5bulan kini adik pon boleh mandi sama..
Adik berusia 7 bulan ketika ini dan kakak 2 tahun 8 bulan..

Kenapa kami jarang ke sini.. ??
Antara sebab utama, kena pergi waktu malam.. kalau adik Umairah sgt mmg x sesuai kan.. tapi skang dah lepas 7 bulan, maybe boleh la kot.. Sebenarnya banyak kolam baru tapi masih x sempat ambil gambar.. hehe sebab kalut dukung adik? sebab nak cari tempat kering? dan macam2 sebab yang lain..

Gambar bawah nih nanti kita cerita kat entry lain eh.. hihi.. saja upload nak test laju x tenet waktu ini..
Actually intenet di rumah ini hasil ehsan wifi jiran :)
Kalau en suami ada di rumah, dapatlah kami berwifi.. sebab line abg ada tenet.. tapi data yg disubcribe hanyalah 8G sebulan.. byk x ? ntah la.. aku bab data tenet nih xtau sangat.. tapi kalau nak menggunakan intenet.. lagi2 untuk main candy crush.. syok aje.. layan blog blog walking pon aku rajin..

Haha.. tapi nanti en abg bebel.. apa la mama ni.. buat habis data ja main game nih.. haha~



No comments :

Post a Comment

Sponsered

kunjungi kami di laman facebook!

Reply via FB

Author

My photo

Seorang isteri kepada Fazlie Ab Aziz. Ibu kepada tiga orang puteri. Bekerja makan gaji untuk membantu suami meningkatkan ekonomi keluarga. Mengalu-alukan pengedar baru. mengajak semua umat manusia mengamalkan sunnah. Jom jadikan sunnah satu amalan. Di dalam Sunnah ada kejayaan.