Cameron Highlands

sarapan pagi - area blakang hotel kavy
Salam
Owh.. kalo nengok tajuk..
terus terbayang sundae strawberry yang sedap sangat kat Big Farm strawberry tuh.. pergh.. mmg sedap lah.. sejak menjejakkan kaki ke Cameron 2-3 tahun nih memang belum pernah miss untuk menikmati sundae itu :)
Auni di Big Farm Strawbery

cubaan memetik buah strawbery


mama, adik umairah dan Auni
Alkisahnya.. Ini adalah gambar semasa ulang tahun perkahwinan kami yang ke-3.. pada 25.12.2012 yang lepas.. owh ulang tahun yang ke-3 baru :) tapi anak sudah 2 ya.. maju tak?? mesti lah kan.. mau maju la sebab usia pon semakin meningkatkan..

auni dan ball + mainan yg abah beli gune token :)

Kalau tak silap masa nih baru je abis pantang (adik lahir 21.10 - Cameron 25-12 = 2 bulan lebihkan) hehe.. kalo x silap lagi masa nih cuti nak final exam.. ye, aku masih sempat meluang masa bersama keluarga tercinta walaupon nak final exam.. hihi..

adik tdo dgn nyenyaknya
Yang pastinya perlu berterima kasih pasal en suami sudi bawak kami bercuti.. sememangnya dengan kewangan kami yang terhad.. syukur alhamdulillah, masih boleh menikmati sedikit kebahagian bercuti bersama-sama sekeluarga ke suatu tempat di luar kawasan Penang :)
Auni : cobaan memetik strawbery

walaupon anak-anak masih kecil.. aku percaya akan ayat ini "jauh perjalanan luas pemandangan"
semoga dengan kemampuan kami yang sederhana ini mampu memberi sedikit pendedahan kepada anak-anak akan dunia luar.. sekurang-kurangnya setahu sekali kami akan bercuti..
Auni : banyaaakkknyaaa
Melihat kecerian Auni, terubat sedikit kegusaran.. pasal exam.. pasal masa hadapan yang masih belom nampak arah tuju.. huhu.. owh akhirnya.. gambar abah dan auni..
abah dan auni ke tempat parking kereta kami


No comments :

Post a Comment

Sponsered

kunjungi kami di laman facebook!

Reply via FB

Author

My photo

Seorang isteri kepada Fazlie Ab Aziz. Ibu kepada tiga orang puteri. Bekerja makan gaji untuk membantu suami meningkatkan ekonomi keluarga. Mengalu-alukan pengedar baru. mengajak semua umat manusia mengamalkan sunnah. Jom jadikan sunnah satu amalan. Di dalam Sunnah ada kejayaan.