Surat Cinta...

Salam..

tadi balik2 sekolah nengok kat pintu ada surat cinta dr klinik.. upa-rupanya dah ter miss g cucuk imunisasi untuk adik bulan nih.. terlupa ke buat2 lupa? haha..

niat di hati memang x nak cucuk2 dah vaksin nih tapi x tahu la kuat ke tak hati nih bertahan.. appointment seterusnya adalah minggu depan.. alahai.. macam malas je nak g.. aish.. en suami mcm x percaya yg vaksin ni memudaratkan kesihatan bayi iaitu zuriat kami la.. walaupon Auni (kakak) xde kesan lansung daripada vaksin (atau aku yg tak perasan kesan sampingannya ntahla) aku masih percaya vaksin nih memudaratkan..

Ya Allah, aku mohon kepadaMu, semoga kau berikan petunjuk kepada kami sekeluarga akan kebenaran ini.. Hanya Kau sahaja mengetahui segala kebaikan dan keburukkan sesuatu perkara akan datang. semoga keluarga kami dalam perlindunganMu ya ALLAH..

cerita lain...
hari nih 1st time lecturer aku observe aku mengajar.. nervousnya tuhan aje yg tahu..cuak!!~ tapi selepas selesai segalanya.. alhamdulillah :) lega.. rasa mcm nak cuti x mau buat RPH lagi dah.. haha.. syukur byk komen positif dan dia sangatlah linen orgnya.. alhamdulillah.. hihi.. cabaran hari ini.. bilik media yg aku dah tempah x boleh bukak pintunya hampir 40 minit which means hilang 1 masa MMI aku.. punah.. apa lagi.. makin stress la masa kena observe td.. huhu








No comments :

Post a Comment

Sponsered

kunjungi kami di laman facebook!

Reply via FB

Author

My photo

Seorang isteri kepada Fazlie Ab Aziz. Ibu kepada tiga orang puteri. Bekerja makan gaji untuk membantu suami meningkatkan ekonomi keluarga. Mengalu-alukan pengedar baru. mengajak semua umat manusia mengamalkan sunnah. Jom jadikan sunnah satu amalan. Di dalam Sunnah ada kejayaan.