stok susuKu..

siti umairah nasuha - 6 bulan


Salam...
Inilah yang dikatakan rezeki..dan bukan rezeki...

Semalam terpaksa gak buang 5ozx32botol  + 10-15 beb plastic (10oz) susu ebm sebab expired @sebab peti ais bahagian beku tuh mcm nak rosak.. ye la abis semua susu kat atas tuh cair.. xtau sebab apa peti ais tuh buat hal.. maybe abg kata gas dia abis la kot? maybe.. setahu aku gas peti ais boleh ke abis? dah macam air-cond keta lak.. maybe x pernah servis sama.. nanti nak google la kalo servis kena brapa ringgit..

sedih yang amat.. anak baru je 5 bulan lebih 6 bulan ++.. stok xde skang.. harapkan kais pagi makan pagi la nampaknya.. pasnih kat sekolah mmg kena rajin mengepam la jawapnya.. tapi yang syukurnya.. adik x bra[a kuat minum susu so rasanya masih larat untuk mengepam.. dan aku sedang amalkan minum air mata kucing yg direbus sendiri di rumah.. Alhamdulillah rasanya stok susu akan semakin meriah cuma itu la.. peti ais kami masih belom di baiki.. tapi masih boleh sejuk la yg bahagian atas ni... kadang2 jadi gak ais.. tapi tuh la isau gak kalo2 susu yg dah beku jadi ais, cair semulakan.. hmm.. mcmane eh? tunggu elaun bulan nih la ajak abg p servis ke apa... mmg en somi nak baiki dah peti ais nih time gaji dia.. tp *** kad aku min pon *** rasa nak nangis gak la.. aish.. bila jadi mcm nih mula la pk.. awat la aku pilih jalan ni...haishhhh...




2 comments :

  1. caiyok roeya..supermom never cry..eheh..tetibe..btw, semoga urusan menyusu dipermudahkan ya =)

    ReplyDelete
  2. ya ya.. mohon dipermudahkan segalanya.. syukur ada blog untuk meluahkan perasaan dan kawan2 yg memahami :)

    ReplyDelete

Sponsered

kunjungi kami di laman facebook!

Reply via FB

Author

My photo

Seorang isteri kepada Fazlie Ab Aziz. Ibu kepada tiga orang puteri. Bekerja makan gaji untuk membantu suami meningkatkan ekonomi keluarga. Mengalu-alukan pengedar baru. mengajak semua umat manusia mengamalkan sunnah. Jom jadikan sunnah satu amalan. Di dalam Sunnah ada kejayaan.