Blog yang bersawang..

Lama rasanya membiarkan blog nih bersawang.. xde masa nak update?
bukan.. banyak lagi kekangannya.. skang dah masuk semester baru, bawak Auni lagi, nak kejar presentation awal-awal.. tenet lembab adalah antara alasan kenapa dah lama x update blog.. hehe

Alhamdulillah.. ritu kena warded 2 hari kat Hospital Seberang Jaya, Pulau Pinang namun x kena paksa bersalin.. sangat2 la risau kalau kena bersalin awal sebab banyak persiapan x settle lagi mase tuh la.. dengan kereta kat Tg Malim ( sebab barang hospital untuk bersalin dah ready dlm kereta) menyebabkan hati x senang duduk.. hehe tapi syukur segalanya ok.. Dr hanya detect aku kena cirit-birit ja dan x memudaratkan baby :)

Pengalaman masuk HSJ amat la berharga sebab sebelum nih pregnant x pernah masud wad.. barulah tahu betapa bosannya hidup dlm hospital.. kejanya tdo aje.. lagi2 bila xde hp.. mmg mati akal xtau dunia luar.. rasanya kat H.Melaka mcm ada tv? ye ke.. aku pon dah lupa.. nasib baik hari kedua warded en suami datang bawak majalah, makanan dan paling penting hp.. baru la x bosan sgt sbb bleh gak berfb.. haha

Auni? Kebetulan sungguh.. time warded tuh abah dia cuti.. so abah dia la bersengkang mata jaga anaknya itu :) lepas nih nak makan pon berhati-hati.. supaya x kena cirit birit lagi.. ritu terminum air teh halia.. maybe sebab halia tuh sendiri dah panas sgt kot tuh yg cirit sampai lembik badan dan muntah-muntah segala yg teruk gak pada aku.. abis semua makanan keluar balik atas bawah.. huhuhuee..

Sepanjang kat Tg Malim pon weekend mesti balik Penang.. ada je halnya.. last week balik sebab tertinggal buku biru Auni (sebab nak kena p check up 2 tahun dan amik ubat cacing) dan minggu nih pon kena balik lagi sebab nak kena amik hp.. Owh my Hp.. semalam boleh pulak hp kesayangan nih masuk air? Eh? Air yang masuk dalam Hp kot.. kesian my Corby.. x menyala dah.. harap2 bawak balik Penang nanti en suami boleh repair.. kalo x kena la pinjam hp Satio dia.. jadinya medium perhubungan untuk hari ini hanyalah fb..

Alamak.. dah pukul 2pm.. ada kelas jahitan plak.. nanti sambung lagi ek.. bila line tenet kuat la.. hihi :)




No comments :

Post a Comment

Sponsered

kunjungi kami di laman facebook!

Reply via FB

Author

My photo

Seorang isteri kepada Fazlie Ab Aziz. Ibu kepada tiga orang puteri. Bekerja makan gaji untuk membantu suami meningkatkan ekonomi keluarga. Mengalu-alukan pengedar baru. mengajak semua umat manusia mengamalkan sunnah. Jom jadikan sunnah satu amalan. Di dalam Sunnah ada kejayaan.