New Affilate program

Jom beli online.. :)

Kalo2 nak cari sourvenir bleh cari kat sini :)


Alhamdulillah.. dah masuk 28 minggu mengandung untuk yang kedua ni.. semalam balik Melaka (kg) sempat jumpe bidan aka Makcik kiah untuk check kedudukan baby.. Makcik Kiah bgtau baby melintang so dia urutkan bagi kepala baby berada dikedudukan yang betul..syukur..segalanya dipermudahkan..memang niat nak jumpe cmakcik Kiah sebab dia mmg berpengalaman dalam urusan perbidanan nih..ritu lepas bersalin pon suh dia aje urut..Selain murah dan mustajab, dia x kedekut ilmu :)

Owh apa yg nak dikongsikan untuk kali ni adalah program affilate dari blog sini :) Seronok.. walaupon baru je berjinak2 dalam dunia iklan nih.. sangat teruja pasal ini adalah kedai baby online dengan harga patut..harap2 kawan2 yg rajin beli online bleh la datang jenguk blog tersebut untuk mendapatkan barangan baby dengan harga patut.. mood happy..

Ada lagi satu lagi wishlist.. Nak g program make up yg dianjurkan ZilaZiman tapi masih belom bincang sama en suami..erk? tarikh 12.8 kira next week la..kalo nak g sure kena drive sbb kat kl..dan kalo nak drive mesti ada en suami sbb mesti dia x izinkan drive ngan Auni atas sebab keselamatan..kalo nak nek bas mcmane nk p studio lak nanti.. Banyak sebab yg boleh dipertimbangkan untuk hadir kelas makeup ni..antaranya:
  1. nanti kalo dah pandai makeup bleh jd cantik, comel loteh..hehe
  2. kebetulan adik nak bertunang pas raya nih..so bleh tunjuk skil kat muka dia..haha
  3. ilmu makeup nih berguna kalo2 nak buat part time
  4. aku pon amik ERT kat UPSI so mmg la ilmu ni berguna..kot2 kena ajar kelas mengandam ke
 Harap2 masa dan kewangan mencukupi untuk hadir ke kelas nih dan mendapat ke-izinan en suami..kalo nak g kena g ari sabtu la sebab kelas hari ahad.. Pasal penempatan xde masalah kot sbb Zila kate leh stay kat sana FOC atau duk je ngan Mek Ja.. bleh tolong mengasuh Auni..hehe :)

Esok en suami balik nak bincanglah..bukan apa, kami nih duk Penang, dia pulak kerja shift dan rasanya sabtu depan ada kelas kat UiTM..mcm tipis la harapan..kalo nak suh Pb Zila buat kelas lain hari xtau la bila lg dan harga pon xtau la dia nak letak berapakan..haha..semoga dipermudahkan segalanya..amin

No comments :

Post a Comment

Sponsered

kunjungi kami di laman facebook!

Reply via FB

Author

My photo

Seorang isteri kepada Fazlie Ab Aziz. Ibu kepada tiga orang puteri. Bekerja makan gaji untuk membantu suami meningkatkan ekonomi keluarga. Mengalu-alukan pengedar baru. mengajak semua umat manusia mengamalkan sunnah. Jom jadikan sunnah satu amalan. Di dalam Sunnah ada kejayaan.