Auni di UPSI~ @2012

Gambar lama.. kenangan masa Auni ikut mama ke UPSI sem lepas.. nak tak nak kena bawak gak ke library sebab dah amik dia awal kat pengasuh.. Sebenarnya memang x tinggal auni lama pon.. kalo time ade kelas je hantar dan balik kelas terus ambil.. ni konon-konon tanak la dia bosan duk umah pengasuh aje.. saje la bawak jalan2 amik angin UPSI..

Kebetulan mama memang urgent kena siapkan kerja, jadi mama pon paksa la Auni teman mama.. Atleast anak mama ada pengalamankan? seronok ada anak time kena sambung blajar nih tapi cabarannya, si anak yg lasak.. alahai.. kena ngok dia sambil buat kerja.. bila dia tidur barulah boleh bersengkang mata siapkan asignment,, Alhamdulillah result mama sem lepas.. CEMERLANG :)

Semoga cepat mama dapat posting tahun depan agar kita sekeluarga lebih erat bersama.. Macam-macam aktiviti mama nak buat lepas abis blajar.. harap-harap semuanya berjalan lancar.. amin :)


No comments :

Post a Comment

Sponsered

kunjungi kami di laman facebook!

Reply via FB

Author

My photo

Seorang isteri kepada Fazlie Ab Aziz. Ibu kepada tiga orang puteri. Bekerja makan gaji untuk membantu suami meningkatkan ekonomi keluarga. Mengalu-alukan pengedar baru. mengajak semua umat manusia mengamalkan sunnah. Jom jadikan sunnah satu amalan. Di dalam Sunnah ada kejayaan.