Popular Posts

Jalan-jalan di Crystal Bay, Alai, Melaka

Read Article →
Auni yang melawat tepi pantai di pagi Jumaat Seronok nengok air laut bersama Awe dan Mak Usu:) Pagi Jumaat di kala orang lain sambut ...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Resipi Kek Batik :)

Read Article →
Selamat Hari Raya.. Masih dalam mood berhari raya..hehe Hari itu masa adikku bertunang, kitorang adalah buat kek batik.. tapi sepotong pon...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Pertunangan Adikku.. Siti Amina :)

Read Article →
a 26.8.2012 adalah tarikh keramat untuk adik aku.. yang akhirnya bergelar tunangan orang... siapa tunang dia? aku hanya tahy nama.. pasal k...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Apam Polkadot untuk adik..

Read Article →
Apam Polkadot Penatnya berjalan masa raya.. ye la banyak rumah nak kena pergi dalam masa sehari sebab masa singkat sangat.. Rasanya ray...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Biskut Oreo Black Beauty

Read Article →
Gambar dari Masam Manis - Biskut Oreo Black Beauty Hehe.. niat di hati sangatlah berkenan tengok gambar biskut ini.. walaupon kat ruma...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir batin..

Read Article →
  Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir Batin kawan-kawan.. Dikesempatan inilah nak mohon ampun maaf, nak kunjung-mengunjung ke rumah sanak sa...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Kuih Talam Suji

Read Article →
tepung talam suji Ramadhan terakhir nih terasa nak makan kuih talam suji buatan sendiri.. dan seperti biasa Google sahaja untuk mencari ...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Biskut Arab Susu

Read Article →
Bila tengok gambar kat google dan check resipi nampak mudah je buat biskut nih.. tetapi apabila dah buat rasa macam kurang sesuatu.. ntahlah...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Cornflakes Madu~

Read Article →
Akhirnya.. berjaya gak wat biskut raya yang paling mudah.. cornflakes madu.. hihi.. nampak macam mudah, tapi jadi sukar bila ada tukang tolo...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

New Gadget..

Read Article →
Syukur Alhamdulillah.. Niat baikku nak buat biskut raya tahun ini disempurkan oleh suami dengan pembelian stand mixer .. Ala rumah orang l...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Auni di UPSI~ @2012

Read Article →
Gambar lama.. kenangan masa Auni ikut mama ke UPSI sem lepas.. nak tak nak kena bawak gak ke library sebab dah amik dia awal kat pengasuh.. ...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Resipi : Part cheese + blueberry filling

Read Article →
Resipi adalah hasil dari Masam Manis : Bahan-bahan untuk membuat cheese : 250gm cream cheese 50gm gula kastor / gula halus 1 biji te...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Cheese tart shell siap~

Read Article →
Tara... Inilah hasilnya setelah bersusah payah menguli dan menekan doh ke acuan.. Kalau ikutkan hati.. baik beli je ready-made tart shell te...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Jalan-jalan jamu mata @Uptown Bandar Perda

Read Article →
Auni @ Uptown Bandar Perda - cubaan cukai~ tudung impian tapi mahal lak - RM70 sebelum diskaun Semalam dah jalan-jalan kat Uptown Ban...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Premium Beautiful..

Read Article →
  Mula-mula nak mintak maaf la kalau anda semua yang baca entry kali ni ada dikalangan penjual Premium Beautiful ini.. belum tulis lagi n...
Posted by : Siti Rohayah
2 Comments

Sponsered

kunjungi kami di laman facebook!

Reply via FB

Author

My photo

Seorang isteri kepada Fazlie Ab Aziz. Ibu kepada tiga orang puteri. Bekerja makan gaji untuk membantu suami meningkatkan ekonomi keluarga. Mengalu-alukan pengedar baru. mengajak semua umat manusia mengamalkan sunnah. Jom jadikan sunnah satu amalan. Di dalam Sunnah ada kejayaan.