makan-makan di Puncak Mutiara cafe

Alhamdulillah.. nih la namanya rezeki terpijak.. Tengah hari tadi Wan Auni belanja makan kat Puncak Mutiara Cafe..hmm.. x pernah lagi sampai ke restoran nih sebenarnya.. tapi syukur la Wan nak belanja ajak makan... xterpikir nak makan pelik2 tapi bak kata Wan, semuanya ada..

Memang pon.. sampai je sana, time nak order makan, jadi rambang mata.. xtau nak order apa.. ye la, makanan yg ada terlalu byk pilihan dan tidak lupa juga mahal gak makanan-makan kat situ..
macam2 menu ada dr western, beriani, bakar2, menu ala kg dan steam boat pon ada..


Oleh kerana terpegun nak isau nak order yg mahal2 itu.. segalanya diserahkan kepada wan untuk order.. so Wan dengan baik hati order dading rusa grill bersama nasi putih+dalca+air asam utk kami, air teh o ais dan dessertnya love boat, manakala untuk wan dan tok depa order ayam apa lupa tp sekor la ayam yg dibakar tuh, air plak susu kambing mutiara dan jus rosselle.. untuk pak long dan pak cik lak wan order kambing grill bersama nasi+dalca daging+air asam, air jus roselle untuk pakcik dan teh o ais utk pak long :)

Abah? Owh.. masa nih abah ada kelas kat UITM Merbok, Sg Petani..makanya abah x tersenarai dlm rombongan cik Auni ke Puncak Mutiara Cafe..xpe abah.. nanti kita dah senang sikit..bleh g sama k.. sebab makanan kat sini ritu mau sama ngan belanja dapur kita seminggu-dua.. pergh.. mahal giler..

Nih ada gambar sket hasil google kat website Puncak Mutiara Cafe tuh.. jom layan..
love boat - dessert kami - rm 9.80
nih la gambaran rusa grill - rm 30

nih ayam utk Wan + Tok - rm 15.90

No comments :

Post a Comment

Sponsered

kunjungi kami di laman facebook!

Reply via FB

Author

My photo

Seorang isteri kepada Fazlie Ab Aziz. Ibu kepada tiga orang puteri. Bekerja makan gaji untuk membantu suami meningkatkan ekonomi keluarga. Mengalu-alukan pengedar baru. mengajak semua umat manusia mengamalkan sunnah. Jom jadikan sunnah satu amalan. Di dalam Sunnah ada kejayaan.