Kolam Air Panas Ulu Legong..

Semalam p mandi air panas.. untuk kali ke-2 tahun ni.. kalo x silap pengiraan aku la..
rugi x amik gambar semalam sbb exited ngok tempat mandi air panas sudah berubah rupa.. mungkin lain kali.. kalo berkesempatan la..


Auni.. macam biasa la.. amat excited sekali.. disebabkan dia yg teruja lebih.. xdan nak tangkap gambar apa.. tapi sebenarnya.. bateri hp pon kong.. haha

Kami sampai di Kolam Mandi Air Panas Ulu Legong dalam kul 12 tgh mlm.. lambat skit sampai sbb benti makan mlm dolu kat pekan Baling.. yang melambatkan proses mkn mlm kami adalah order aku sendiri.. Nk tau aku order apa? Bihun sup ja pon.. Ehee tp punya lama makcik kedai tuh nak siapkn.. sampaikan semua orang dah siap makan, order aku x sampai2 lg..

Tapi ada 1 call yg  mengharukan.. ampeh je.. rugik je nanges.. ye la sensitif x pasal2.. alkisahnya.. adik aku duk perli2 aku,, g jalan2 (air panas) ada duit.. nak cal mak xde lak duit.. pergh, perli dalam bahasa mengherdik aku rasa time tu.. benci aku.. mmg kewangan time blajar ni x mengizinkan.. dengan nak byr wet kreta, wet kredit kad, bil2 segala mcm air la tepon la.. ampeh sampai bil kena bar pon syg sgt nk wet nk byr sbb rasa ada benda penting lagi yg nak di bayar..huhu..

apa melalut la.. ok sambung cerita pasal tempat mandi air panas tuh.. ada 3 pertambahan kolam.. riview aku utk 2 kolam yg baru.. x best kot.. sbb air x panas.. huhu.. best lg kolam yg lama utk kanak-kanak.. hehe

ok la yg ni ja kot dulu..

1 comment :

Sponsered

kunjungi kami di laman facebook!

Reply via FB

Author

My photo

Seorang isteri kepada Fazlie Ab Aziz. Ibu kepada tiga orang puteri. Bekerja makan gaji untuk membantu suami meningkatkan ekonomi keluarga. Mengalu-alukan pengedar baru. mengajak semua umat manusia mengamalkan sunnah. Jom jadikan sunnah satu amalan. Di dalam Sunnah ada kejayaan.