Home Organaizing

Salam dan Hai..

Sebenarnya banyak yg hendak dicerita di sini..
minat mula nak menyusun kedudukan rumah mula sejak2 cuti ni..
ye la duk uma xde apa nk wat..lg ada intenet.. syok la..
harap2 projek ni berjalan lancar..

Alhamdulillah aku da mula ngan kemas peti sejuk dolu..
rasa mcm x complete lg tp dah try yg terbaik..
next nk try ngemas bilik2 yg ada kat umah ni lak..
sebenarnya uma sewa aku ni kecik aje.. tp brg2 dlm rumah..
alamak.. x tersusun sungguh,
maka dengan itu aku pun mengigihkan diri mengemas la..
apa yg patut tuh, rasa mcm dah buang byk brg..
nnt2 bila da siap bleh publish kat sini.. rasa mcm sronok lak bila dpt buat sesuatu yg baru..
jom kongsi idea.. hehe

ok bye~

No comments :

Post a Comment

Sponsered

kunjungi kami di laman facebook!

Reply via FB

Author

My photo

Seorang isteri kepada Fazlie Ab Aziz. Ibu kepada tiga orang puteri. Bekerja makan gaji untuk membantu suami meningkatkan ekonomi keluarga. Mengalu-alukan pengedar baru. mengajak semua umat manusia mengamalkan sunnah. Jom jadikan sunnah satu amalan. Di dalam Sunnah ada kejayaan.