Popular Posts

Cheese tart shell

Read Article →
Sempena nak raya nih.. nak cuba 1 resipi dr masam manis . Hehe resipi apa tu? resipi cheese tart la. Blog masam manis ni mmg byk resipi masa...
Posted by : Siti Rohayah
2 Comments

Menu berbuka pose Hari ke-11

Read Article →
menu cubaan pertama : tepung pelita Hari nih mood baik nak merasa makan tepung pelita.. Setelah bersusah payah smlm cr tepung beras.. ka...
Posted by : Siti Rohayah
2 Comments

Special thanx to en suami..

Read Article →
N3 kali ni nak ucap thanx bebanyak kat En suami a.k.a Fazlie ab Aziz sbb tolong buatkan header.. hehe sesape yg berminat boleh la tempat pad...
Posted by : Siti Rohayah
4 Comments

berbuka puasa hari ke-8

Read Article →
Alhamdulillah..rasanya pantas sungguh masa berlalu.. hari ni dah hari ke-8 kita berpuasa.. kira dah seminggu la kan.. Nak cerita berbuka p...
Posted by : Siti Rohayah
2 Comments

Bersahur bersama Auni tanpa Abah

Read Article →
Post atau n3 ni sebab ada amik gambar auni tadi.. Hari ke-7 berpuasa rini.. (27/7) kami berbuka ala kadar ja.. abah pon keja mlm.. ingatkn ...
Posted by : Siti Rohayah
2 Comments

menu berbuka puasa hari ke-3 2012

Read Article →
Syukur atas segala nikmatnya.. Aku rasa.. rasa la.. hormon mengandung kali nih ada lainnnya.. minat nak mencuba sesuatu yg baru laju aje.. ...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Tommee tippee

Read Article →
Alhamdulillah.. dalam xde duit pon bak kata en Suami : online shopping laju aje.. hikhik.. sebab apa online shopping? semestinya sebab mur...
Posted by : Siti Rohayah
1 Comments

makan-makan di Puncak Mutiara cafe

Read Article →
Alhamdulillah.. nih la namanya rezeki terpijak.. Tengah hari tadi Wan Auni belanja makan kat Puncak Mutiara Cafe..hmm.. x pernah lagi sampai...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Persedian untuk menyusu adik Auni

Read Article →
Setakat bulan Julai-2012 ni.. apa yang aku dah siapkan untuk adik Auni.. Ini baru persiapan menyusu tau.. belum bab baju, mandian, tilam and...
Posted by : Siti Rohayah
4 Comments

Hadiah Hari Raya 2012 untuk Auni...

Read Article →
 Alhamdulillah... Syukur atas rezeki kurniaan-Nya... Dalam berkira-kira nak budget baju untuk Auni, mama Auni dan abahnya.. Ada gak org yg ...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Minggu ke-3 bercuti...

Read Article →
Alhamdulillah..syukur ke hadrat Ilahi atas segala rezeki kurniaan-Nya.. Hari ni result exam DPLI-UPSI keluar.. Syukur sangat2.. atas ...
Posted by : Siti Rohayah
2 Comments

Kolam Air Panas Ulu Legong..

Read Article →
Semalam p mandi air panas.. untuk kali ke-2 tahun ni.. kalo x silap pengiraan aku la.. rugi x amik gambar semalam sbb exited ngok tempat ...
Posted by : Siti Rohayah
1 Comments

Avent Manual BP

Read Article →
Rini order manual breast pump.. jenama Avent.. Actually dah ada electric pump (spectra 3) tapi saje beli manual sebab : murah (offer) RM ...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Kandungan minggu ke-24

Read Article →
  Alhamdulillah.. minggu ni dah masuk 24 minggu.. Rasa macam cepat je masa berlalu.. Next check up da 28 minggu.. Syukur juga tiada ...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Wish list

Read Article →
Salam dan hai.. Gila la idea hari ni.. sehari je boleh tulis 5 post yang pendek2 je la .. Almaklum la semangat berblog la gitu kan.. ok...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Second pregnancy..

Read Article →
Salam dan Hai.. Kalo la boleh.. kelahiran kali ini (yg kedua) nak rekod semua step.. harapannya.. aku akan ada masa untuk update semuany...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Home Organaizing

Read Article →
Salam dan Hai.. Sebenarnya banyak yg hendak dicerita di sini.. minat mula nak menyusun kedudukan rumah mula sejak2 cuti ni.. ye la duk u...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Post Labelling

Read Article →
Salam dan hai. Nak mula dengan buat labeling dolu.. dalam kepala ni ada beberapa interest la.. contohnya ,  pasal rumah, kerjaya, dan ke...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Post pertama

Read Article →
Salam dan hai.. Macam mana nak mula.. pon penin lg.. Alhamdulillah berjaya buat blog ni.. gigih la nak ada blog sendiri.. harap2 bergun...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Sponsered

kunjungi kami di laman facebook!

Reply via FB