Popular Posts

Cheese tart shell

Read Article →
Sempena nak raya nih.. nak cuba 1 resipi dr masam manis . Hehe resipi apa tu? resipi cheese tart la. Blog masam manis ni mmg byk resipi masa...
Posted by : Siti Rohayah
2 Comments

Menu berbuka pose Hari ke-11

Read Article →
menu cubaan pertama : tepung pelita Hari nih mood baik nak merasa makan tepung pelita.. Setelah bersusah payah smlm cr tepung beras.. ka...
Posted by : Siti Rohayah
2 Comments

Special thanx to en suami..

Read Article →
N3 kali ni nak ucap thanx bebanyak kat En suami a.k.a Fazlie ab Aziz sbb tolong buatkan header.. hehe sesape yg berminat boleh la tempat pad...
Posted by : Siti Rohayah
4 Comments

berbuka puasa hari ke-8

Read Article →
Alhamdulillah..rasanya pantas sungguh masa berlalu.. hari ni dah hari ke-8 kita berpuasa.. kira dah seminggu la kan.. Nak cerita berbuka p...
Posted by : Siti Rohayah
2 Comments

Bersahur bersama Auni tanpa Abah

Read Article →
Post atau n3 ni sebab ada amik gambar auni tadi.. Hari ke-7 berpuasa rini.. (27/7) kami berbuka ala kadar ja.. abah pon keja mlm.. ingatkn ...
Posted by : Siti Rohayah
2 Comments

menu berbuka puasa hari ke-3 2012

Read Article →
Syukur atas segala nikmatnya.. Aku rasa.. rasa la.. hormon mengandung kali nih ada lainnnya.. minat nak mencuba sesuatu yg baru laju aje.. ...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Tommee tippee

Read Article →
Alhamdulillah.. dalam xde duit pon bak kata en Suami : online shopping laju aje.. hikhik.. sebab apa online shopping? semestinya sebab mur...
Posted by : Siti Rohayah
1 Comments

makan-makan di Puncak Mutiara cafe

Read Article →
Alhamdulillah.. nih la namanya rezeki terpijak.. Tengah hari tadi Wan Auni belanja makan kat Puncak Mutiara Cafe..hmm.. x pernah lagi sampai...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Persedian untuk menyusu adik Auni

Read Article →
Setakat bulan Julai-2012 ni.. apa yang aku dah siapkan untuk adik Auni.. Ini baru persiapan menyusu tau.. belum bab baju, mandian, tilam and...
Posted by : Siti Rohayah
4 Comments

Hadiah Hari Raya 2012 untuk Auni...

Read Article →
 Alhamdulillah... Syukur atas rezeki kurniaan-Nya... Dalam berkira-kira nak budget baju untuk Auni, mama Auni dan abahnya.. Ada gak org yg ...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Minggu ke-3 bercuti...

Read Article →
Alhamdulillah..syukur ke hadrat Ilahi atas segala rezeki kurniaan-Nya.. Hari ni result exam DPLI-UPSI keluar.. Syukur sangat2.. atas ...
Posted by : Siti Rohayah
2 Comments

Kolam Air Panas Ulu Legong..

Read Article →
Semalam p mandi air panas.. untuk kali ke-2 tahun ni.. kalo x silap pengiraan aku la.. rugi x amik gambar semalam sbb exited ngok tempat ...
Posted by : Siti Rohayah
1 Comments

Avent Manual BP

Read Article →
Rini order manual breast pump.. jenama Avent.. Actually dah ada electric pump (spectra 3) tapi saje beli manual sebab : murah (offer) RM ...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Kandungan minggu ke-24

Read Article →
  Alhamdulillah.. minggu ni dah masuk 24 minggu.. Rasa macam cepat je masa berlalu.. Next check up da 28 minggu.. Syukur juga tiada ...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Wish list

Read Article →
Salam dan hai.. Gila la idea hari ni.. sehari je boleh tulis 5 post yang pendek2 je la .. Almaklum la semangat berblog la gitu kan.. ok...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Second pregnancy..

Read Article →
Salam dan Hai.. Kalo la boleh.. kelahiran kali ini (yg kedua) nak rekod semua step.. harapannya.. aku akan ada masa untuk update semuany...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Home Organaizing

Read Article →
Salam dan Hai.. Sebenarnya banyak yg hendak dicerita di sini.. minat mula nak menyusun kedudukan rumah mula sejak2 cuti ni.. ye la duk u...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Post Labelling

Read Article →
Salam dan hai. Nak mula dengan buat labeling dolu.. dalam kepala ni ada beberapa interest la.. contohnya ,  pasal rumah, kerjaya, dan ke...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Post pertama

Read Article →
Salam dan hai.. Macam mana nak mula.. pon penin lg.. Alhamdulillah berjaya buat blog ni.. gigih la nak ada blog sendiri.. harap2 bergun...
Posted by : Siti Rohayah
0 Comments

Sponsered

kunjungi kami di laman facebook!

Reply via FB

Author

My photo

Seorang isteri kepada Fazlie Ab Aziz. Ibu kepada tiga orang puteri. Bekerja makan gaji untuk membantu suami meningkatkan ekonomi keluarga. Mengalu-alukan pengedar baru. mengajak semua umat manusia mengamalkan sunnah. Jom jadikan sunnah satu amalan. Di dalam Sunnah ada kejayaan.