Popular Posts

Blog yang bersawang..

Read Article →
Lama rasanya membiarkan blog nih bersawang.. xde masa nak update? bukan.. banyak lagi kekangannya.. skang dah masuk semester baru, bawak A...
Posted by : Unknown
0 Comments

Semester Baru - Semester akhir?

Read Article →
Alhamdulillah.. berjaya menjejakkan kaki ke UPSI Tanjong Malim.. berat hati nak balik belajar sebab dah lama sangat cuti.. hehe dah syok...
Posted by : Unknown
0 Comments

Jalan-jalan di Crystal Bay, Alai, Melaka

Read Article →
Auni yang melawat tepi pantai di pagi Jumaat Seronok nengok air laut bersama Awe dan Mak Usu:) Pagi Jumaat di kala orang lain sambut ...
Posted by : Unknown
0 Comments

Resipi Kek Batik :)

Read Article →
Selamat Hari Raya.. Masih dalam mood berhari raya..hehe Hari itu masa adikku bertunang, kitorang adalah buat kek batik.. tapi sepotong pon...
Posted by : Unknown
0 Comments

Pertunangan Adikku.. Siti Amina :)

Read Article →
a 26.8.2012 adalah tarikh keramat untuk adik aku.. yang akhirnya bergelar tunangan orang... siapa tunang dia? aku hanya tahy nama.. pasal k...
Posted by : Unknown
0 Comments

Apam Polkadot untuk adik..

Read Article →
Apam Polkadot Penatnya berjalan masa raya.. ye la banyak rumah nak kena pergi dalam masa sehari sebab masa singkat sangat.. Rasanya ray...
Posted by : Unknown
0 Comments

Biskut Oreo Black Beauty

Read Article →
Gambar dari Masam Manis - Biskut Oreo Black Beauty Hehe.. niat di hati sangatlah berkenan tengok gambar biskut ini.. walaupon kat ruma...
Posted by : Unknown
0 Comments

Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir batin..

Read Article →
  Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir Batin kawan-kawan.. Dikesempatan inilah nak mohon ampun maaf, nak kunjung-mengunjung ke rumah sanak sa...
Posted by : Unknown
0 Comments

Kuih Talam Suji

Read Article →
tepung talam suji Ramadhan terakhir nih terasa nak makan kuih talam suji buatan sendiri.. dan seperti biasa Google sahaja untuk mencari ...
Posted by : Unknown
0 Comments

Biskut Arab Susu

Read Article →
Bila tengok gambar kat google dan check resipi nampak mudah je buat biskut nih.. tetapi apabila dah buat rasa macam kurang sesuatu.. ntahlah...
Posted by : Unknown
0 Comments

Cornflakes Madu~

Read Article →
Akhirnya.. berjaya gak wat biskut raya yang paling mudah.. cornflakes madu.. hihi.. nampak macam mudah, tapi jadi sukar bila ada tukang tolo...
Posted by : Unknown
0 Comments

New Gadget..

Read Article →
Syukur Alhamdulillah.. Niat baikku nak buat biskut raya tahun ini disempurkan oleh suami dengan pembelian stand mixer .. Ala rumah orang l...
Posted by : Unknown
0 Comments

Auni di UPSI~ @2012

Read Article →
Gambar lama.. kenangan masa Auni ikut mama ke UPSI sem lepas.. nak tak nak kena bawak gak ke library sebab dah amik dia awal kat pengasuh.. ...
Posted by : Unknown
0 Comments

Resipi : Part cheese + blueberry filling

Read Article →
Resipi adalah hasil dari Masam Manis : Bahan-bahan untuk membuat cheese : 250gm cream cheese 50gm gula kastor / gula halus 1 biji te...
Posted by : Unknown
0 Comments

Cheese tart shell siap~

Read Article →
Tara... Inilah hasilnya setelah bersusah payah menguli dan menekan doh ke acuan.. Kalau ikutkan hati.. baik beli je ready-made tart shell te...
Posted by : Unknown
0 Comments

Sponsered

kunjungi kami di laman facebook!

Reply via FB